top billede

Hold din næste fest hos SkawBowling

Hos SkawBowling har vi et flot, lyst og indbydende selskabslokale til din næste fest

Stort og lyst selskabslokale

Stort og lyst selskabslokale

Vi råder over et stort, lyst og lækkert selskabslokale med plads til ca. 50 personer.

Vores køkken laver også mad til store selskaber; hør f. eks om vores gode sous vide steaks,  eller vores meget populære mørbradgryde med mørbrad så mør at man ikke behøver kniv.

Alt til billige priser.

Se vores grillmad

Buffeter

Klik på billederne for at se alle retter der er med i de forskellige buffeter

BUFFET 1

  • Klassiske frikadeller
  • Glaseret skinkesteg med sennep, honning og rosmarin
  • Kyllingeoverlår stegt med citron og rosmarin
  • Klassiske flødekartofler
  • Ovnstegte kartofler med pesto
  • Salat med æbler, blåbær, tranebær hertil citronfløde og sprød rug
  • Pasta vendt i peberfrugtspesto med semi-dried tomater
  • Durumbrød
  • Smør, anrettet på tallerken
  • Bearnaisesauce
  • Whiskysauce

FORRET / DESSERT

  • Cremet tunmousse med dild marineret kål, kapers og syltede rødløg
  • Jordbærdrøm med chokoladekage og nøddedrys - Portionsanrettet

PRIS: 300,00 kr. inkl. bowling og skoleje

Minimum 10 kuverter/personer
Tilvalg for forret/dessert (+ 65,00 pr. stk)

BUFFET 2

FORRET

  • Lufttørret skinke med melon, syltede tranebær, balsamico glaze og græskarkerner

BUFFET

  • Rosastegt kalvesteg med salvie (Sous Vide)
  • Glaseret skinkesteg med sennep, honning og rosmarin
  • Klassiske frikadeller
  • Barbecuemarineret kylling
  • Klassiske flødekartofler
  • Små bagte kartofler med urtesalt hertil aioli
  • Kål slaw med citron-vanilje dressing og pistacie
  • Pasta vendt i peberfrugtspesto med semi-dried tomater
  • Salat med æbler, blåbær, tranebær hertil citronfløde og sprød rug
  • Kuvertbrød med malt og havsalt
  • Smør, anrettet på tallerken
  • Bearnaisesauce
  • Whiskysauce

PRIS: 350,00 kr. inkl. bowling og skoleje

Minimum 10 kuverter/personer

BUFFET 3

BUFFET

  • Cremet laksemousse med urtecreme serveret på butterdejsbund
  • Roastbeef-toppe med bearnaisemayo og syltet rødløg - Portionsanrettet
  • Mini-wraps med rørt laksesalat
  • Krydderurtebagt laks med chilimayo
  • Lufttørret skinke med melon - Portionsanrettet
  • Kylling på spyd med sød chili
  • Hønsesalat med ananas, bacon og sprød rugbrøds chips - Portionsanrettet
  • Samosa med kylling tikka masala med chilimayo
  • Miniburger med bøf af oksekød, syltede rødløg og cheddar
  • Quiche lorraine tærte med bacon og forårsløg
  • Chokoladekage med mousse og frysetørret hindbær
  • Kuvertbrød med malt og havsalt

PRIS: 400,00 kr. inkl. bowling og skoleje

Minimum 10 kuverter/personer

BUFFET 4

FORRET

  • Cremet tunmousse med dild marineret kål, kapers og syltede rødløg

BUFFET

  • Rosastegt kalvesteg m/salvie (Sous Vide)
  • Klassiske frikadeller
  • Barbequemarineret saftig kylling
  • Glaseret skinkesteg med sennep, honning og rosmarin
  • Klassiske flødekartofler
  • Ovnstegte kartofler med pesto
  • Salat med æbler, blåbær, tranebær hertil citronfløde og sprød rug
  • Pastasalat med creme fraiche, ærter og solsikkekerner
  • Kål slaw med citron-vanilje dressing og pistacie
  • Tzatziki, af græsk yoghurt med agurk og hvidløg
  • Kuvertbrød med malt og havsalt
  • Smør, anrettet på tallerken
  • Bearnaisesauce
  • Whiskysauce

DESSERT

  • Jordbærdrøm med chokoladekage og nøddedrys - Portionsanrettet

PRIS: 450,00 kr. inkl. bowling og skoleje

Minimum 10 kuverter/personer

Julefrokost

Julefrokost

Menuen:

  • Hvide sild m/karrysalat
  • Kryddersild m/karrysalat
  • Lun fiskefilet m/remoulade og citron
  • Grønlangkål m/brunede kartofler, medister, flæsk og hamburgerryg
  • Lun ribbensteg m/rødkål
  • Frikadeller m/rødkål
  • Lun leverpostej m/bacon og champion
  • Sylte m/rødbeder og sennep
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Mandelgave

Priser

Menu inkl. 1 times bowling og skoleje 269,00
Menu inkl. 1 times bowling og skoleje, samt fri øl og vand fra kl. 18.00 - luk 600,00
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System